Wij zijn er
voor je!

Zet nu die stap.

Eerste hulp bij Financieel inzicht uitleg financiën met laptop en lijst

Pakketten

Ik bied drie verschillende pakketten aan. Mochten de pakketten niet aansluiten op uw specifieke hulpvraag? Neem dan vrijblijvend contact op om te kijken wat ik voor u kan betekenen. De pakketten hebben een vaste prijs.

Financieel inzicht

Kosten voor dit pakket zijn: €90,-

Dit pakket is aan te raden als u even niet meer weet wat er nu allemaal binnen komt en uitgaat in de maand. U heeft even geen overzicht meer. Ik help u graag om weer overzicht te krijgen in uw inkomsten en uitgaven.

Ik kom 1x aan huis om samen met u de gehele administratie uit te zoeken en te ordenen. Wij stellen samen een overzicht op van de inkomsten en uitgaven.

Gezond weekbudget

Kosten voor dit pakket zijn: €150,-

Dit pakket helpt u bij het ordenen van uw administratie en krijgt u een overzicht wat u per week kan uitgeven aan boodschappen en dergelijke!

Ik kom 2x aan huis. De eerste keer zullen wij samen de gehele administratie uitzoeken en ordenen. Wij stellen samen een overzicht op van de inkomsten en uitgaven. Daarnaast stellen wij samen een weekbudget vast om van rond te komen.

Na twee maanden kom ik weer aan huis om te kijken hoe het er voorstaat en wat de knelpunten zijn waar u tegen aan loopt. Wij kunnen dan gaan kijken waar er bespaard kan worden. Heeft u vragen na het eerste bezoek? Dan kunt u onbeperkt advies vragen via de e-mail en telefoon.

Alles geregeld

Kosten voor dit pakket zijn: €170,-

Mocht je te maken hebben met kleine schulden? Dan is de pakket ideaal. Ik ga samen met jou de administratie ordenen en zorgen dat er betalingsregelingen komen voor deze schulden.

Ik kom 2x aan huis. De eerste keer zullen wij samen de gehele administratie uitzoeken en ordenen. Wij stellen samen een overzicht op van de inkomsten en uitgaven. Daarnaast stellen wij samen een weekbudget vast om van rond te komen. En gaan wij samen de schuldeisers bellen voor een betalingsregeling.

Na twee maanden kom ik weer aan huis om te kijken hoe het er voorstaat en wat de knelpunten zijn waar u tegen aan loopt. Wij kunnen dan gaan kijken waar er bespaard kan worden.

Heeft u vragen na het eerste bezoek? Dan kunt u onbeperkt advies vragen via de e-mail en telefoon.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust even contact op via ons contactformulier of WhatsApp.

Wij zullen dan met u bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Actief in de regio’s: Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

© 2022 Eerste hulp bij Financieel inzicht.
Alle rechten voorbehouden.
Realisatie door Yorlinq.

WhatsApp chat

Ben ik online? Klik op mij en start een WhatsApp gesprek.