Wij helpen
je verder.

Dat is ons doel.

Eerste hulp bij Financieel inzicht grafiek en rating

Over ons

Eerste hulp bij Financieel inzicht is een organisatie die mensen graag laagdrempelig helpt bij het ordenen van hun administratie. Door 1 op 1 contact te hebben met de client heerst er een open en vertrouwelijk sfeer. Er is echt aandacht voor de hulpvraag waar voor u ons ingeschakeld.

“Wij willen dat mensen na ons bezoek inzicht hebben in hoe een goede administratie eruit ziet en hoe je de maand goed kan rondkomen.”

Mijn naam is Mariska Vermeulen en ik ben 31 jaar. De afgelopen 10 jaar heb ik ervaring opgedaan op het gebied van financiële administratie. Wat ik heb gemerkt is dat mensen die 1 op 1 begeleiding krijgen veel sneller weer op de goede weg zitten qua financiën. Vandaar dat ik Eerste hulp bij Financieel inzicht ben begonnen. Wij staan voor: Persoonlijk, laagdrempelige hulp!

Bij Eerste hulp bij Financieel inzicht werken wij met pakketten, die hebben allemaal een vaste prijs. Het fijne van een vaste prijs is dat je gelijk weet waar je aan toe bent. Daarnaast werken wij ook op uurtarief, dit is handig als je een specifieke hulpvraag hebt. Uiteraard zal er vooraf worden overlegd wat de prijs wordt.

© 2022 Eerste hulp bij Financieel inzicht.
Alle rechten voorbehouden.
Realisatie door Yorlinq.

WhatsApp chat

Ben ik online? Klik op mij en start een WhatsApp gesprek.